Loading
ID

http://id.who.int/icd/entity/529310470

Preferred Name

effets nocifs des substances nocives ou exposition à ces substances, substances essentiellement non médicinales comme source, autres substances nocives consommées comme aliments, champignons ingérés

Type

http://www.w3.org/2002/07/owl#Class

broaderTransitive

http://id.who.int/icd/entity/123208781

prefLabel

effets nocifs des substances nocives ou exposition à ces substances, substances essentiellement non médicinales comme source, autres substances nocives consommées comme aliments, champignons ingérés

browserUrl

NA

label

effets nocifs des substances nocives ou exposition à ces substances, substances essentiellement non médicinales comme source, autres substances nocives consommées comme aliments, champignons ingérés

Harmful effects of or exposure to noxious substances, Substances chiefly nonmedicinal as to source, Other noxious substances eaten as food, Ingested mushrooms

οι επιβλαβείς επιπτώσεις ή η έκθεση σε θορυβώδεις ουσίες, ουσίες κυρίως nonmedicinal ως πηγή, άλλες επιβλαβείς ουσίες που καταναλώνονται ως τρόφιμα, ingested μανιτάρια

schädliche Auswirkungen oder Exposition gegenüber schädlichen Substanzen, Substanzen hauptsächlich nichtmedizinischer Herkunft, andere schädliche Substanzen, die als Nahrung verzehrt werden, aufgenommene Pilze

szkodliwe działanie lub narażenie na szkodliwe substancje, substancje głównie nielecznicze jako źródło, inne szkodliwe substancje spożywane jako żywność, spożywane grzyby

subClassOf

http://id.who.int/icd/entity/123208781

Filter:
Delete Subject Subject Sort Archive Sort Author Type Created
No notes to display
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading